čtvrtek 30. dubna 2015

Richard Language College Bournemouth 27.4.-8.5. 2015





Právě nyní jsem na kurzu angličtiny v Bournemouthu – projekt Erasmus+ 2014-1-CZ01-KA101-000245. Dnes jsem byla ve škole RICHARD LANGUAGE COLLEGE čtvrtý den, takže se blížím k půlce pobytu. Přístup učitelů této školy je velmi  individuální. Studenti  pracují v malých skupinkách dle stupně jejich jazykových znalostí.  Když je potřeba, pracují  jen s jedním studentem. Učitelé jsou zároveň velmi dobrými herci. Přehrávají význam jednotlivých slovíček, což vede k lepšímu zapamatování. O víkendu organizují různé výlety dle přání studentů. My pojedeme v sobotu do Londýna. Kurz je intenzivní – 6 hodin výuky denně. Měla jsem z toho obavy, ale s tímto přístupem k výuce se dá udržet  pozornost. Po ukončení výuky jsou k dispozici počítače a učitel, který pomáhá řešit studentům jejich problémy s jazykem.
Hostující rodina je průměrná. Domluvím se s nimi na všem bez problémů. Naše slovanská pohostinnost jim však chybí.
Tuto školu mohu všem vřele doporučit. Nikdo mě ještě lépe angličtinu neučil.


Škola
Jídelna


Centrální park v Bournemouthu

Jídelna

Třída

Krása kolem nás


Jsem na konci pobytu. Musím konstatovat, že tato škola mi umožnila poznat perfektně vedenou výuku angličtiny a velmi ochotné učitele. Zároveň bych nikomu nedoporučila ubytování v soukromí. Strava byla stále stejně šetřivá, stejně jako "šetří" energiemi.
Lenka

1 komentář:

  1. Dobrý den paní Takáčová,

    děkuji moc za příspěvek do blogu. Jsem ráda, že jste spokojena ... Richard Language College je pro nás ověřená kvalita ... posíláme tam studenty již 22 let ...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář k našemu blogu.