středa 29. října 2014

Oxford English centre - Velká Británie - kurz všeobecné angličtiny General English -

3. a 4. den -  Dopolední výuka začíná v 10:30.  První dvouhodinovku vede Deborah, která je skvělá učitelka. Dovede povzbudit  a motivovat.  Nešetří pochvalou a dokáže nás skvěle rozmluvit.
V závěru je zadána  domácí příprava. Většinou se jedná o doplňovacích cvičení nebo psaní krátkého vyprávění či příběhu na dané téma. Práce se odevzdávají a opravené se nám vracejí zpět. Po výuce je k dispozici knihovna pro samostudium. V knihovně jsou k dispozici slovníky, počítače a denní tisk. V průběhu celého dne je k dispozici lektor, který je ochoten pomoci vysvětlit či poradit.

Odpoledne byl připraven  " Pumpkin Carving Workshop " v Caramba café. Každý si mohl vydlabat svou dýni a přispět tak k výzdobě zítřejší Hallowen Party!


1 komentář:

  1. Zdravím do Anglie z Rakouska (Vídeň). Jsem tady taky na kurzu - ale němčiny. A jelikož jsem taky byla v Anglii na anj - můžu porovnávat. Základní věc je ta - že tady stejně všichní mluví anglicky (jak v hostitelské rodině, ve škole, na ulici ...). Což bylo na začátku lákavé - mluvit tak, co bylo pro mě snažší (anj). Ale na kurzu se mluví jen německy, tak se člověk opravdu musí rozmluvit. A taky je tu dnes Hallowen. Žádné dyně, jen malí koledníci.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář k našemu blogu.